Sunday 28 October 2018

H ημερίδα ''Our life in the U.K''



Δεν έμειναν πολλές μέρες μέχρι να πραγματοποιηθεί η δωρεάν ημερίδα μας- μια προσπάθεια απο Έλληνες εκπαιδευτικούς, γονείς και επαγγελματίες που μας ενώνει όλους ένας σκοπός- να βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε μια κοινότητα βασισμένη στην αλληλλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη.

Η ημερίδα Our Life in the UK η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 μεταξύ 10.00π.μ.- 4.00 μ.μ. είναι η πρώτη μας συνάντηση -ελπίζουμε απο πολλές που θα ακολουθήσουν στο μέλλον- η οποία έχει στόχο να παρέχει ενημέρωση, στήριξη, συμβουλές και εργαστήρια σε πολλούς τομείς που θα κάνουν τη ζωή και την εργασία μας πιο εύκολη στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Ποιοί διοργανώνουν την ημερίδα?


Κύριος διοργανωτής της ημερίδας είναι οι ''Έλληνες Εκπαιδευτικοί στην Αγγλία'' και ''Έλληνίδες μαμάδες της Αγγλίας''. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια και που θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω εκπαιδευτικούς σε διαφορετικές βαθμίδες απο τη δική μας και να ακούσω τις εντυπώσεις τους αλλα και να ενημερωθώ για θέματα της δικής τους ειδίκευσης. 
Φυσικά η ημερίδα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια των εξαιρετικών χορηγών μας:

Ellinopoula 
Step Teachers
WebPlanners 
Ελληνικός Κύκλος - Βιβλιόφιλων Λονδίνου (Ελληνική Δανειστική Βιβλιοθήκη Λονδίνου)
Asterakia
PanayisPictures
The Real Greek 
Marina's cake world 
Oh My Greek Ltd 
Tutor Supply
Diavazo Greek Books
Despina's Home “It’s all craft to me” 
KITE Music 
thegreeksecret The Greek Secret – Philotimo
Hellenic-TV 
Luxury Transfer
SALPRINT
GreeksConnect






Ποιό θα είναι το περιεχόμενο της ημερίδας?


Μετά απο παρουσιάσεις σχετικά με την εμπειρία και τη ζωή των συμμετεχόντων θα παρουσιάσουμε εργαστήρια που μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε συμμετέχοντες απο πολλούς διαφορετικούς τομείς. Θα υπάρξουν ομιλίες σχετικές με την ακαδημαϊκή καριέρα, εργαστήρια σε σχέση με την Ειδική Αγωγή, τη λογοθεραπεία, την Παιδοψυχολογία και τον αυτισμό αλλα και παρουσιάσεις σχετικές με τη διδακτική της μουσικής και το supply teaching στην Αγγλία. Αν είστε Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι Δημοτικής Εκπαίδευσης αλλα και άτομα που ενδιαφέρεστε κάποια στιγμή να διδάξετε στην τάξη Reception / Year 1 θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα τα εργαστήριά μου γύρω απο τα Phonics και το EYFS. 
Η συμμετοχή σας στα εργαστήριά μας δε θα είναι τυχαία- θα μας δώσει μια ξεκάθαρη ιδέα για τις ανάγκες σας και θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε επιπλέον κατάρτιση και σεμινάρια στο μέλλον. 




Πού θα λάβει χώρο η ημερίδα?


Η ημερίδα θα λάβει χώρο στο The Cypriot Community CentreEarlham Grove, London N22 5HJ, London, United Kingdom και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το The Cypriot Community Centre για την ευγενική τους φιλοξενία.



Πώς μπορώ να κλείσω θέση?

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν. Ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες και χρειάζεται προεγγραφή. Για να δηλώσετε συμμετοχή επιλέξτε τις ομιλίες και τα εργαστήρια που θέλετε να παρακολουθήσετε εδώ. Μετά την εγγραφή θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης, ωστόσο μην ανησυχείτε αν στο email δεν αναφέρονται τα εργαστήρια που επιλέξατε. Εμείς έχουμε λάβει τις επιλογές σας.


Τόσο εγώ όσο και όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι, γονείς και επαγγελματίες της διοργάνωσης είμαστε ενθουσιασμένοι για το εγχείρημά μας αυτό και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους απο κοντά!

Τα λέμε σύντομα!

Χριστίνα Π.

No comments:

Post a Comment

Ευχαριστω!