Monday 21 January 2019

Μετακομίσαμε στη νέα μας σελίδα!



Θα έπρεπε να σας είχαμε πει καλή χρονιά αρκετές μέρες πριν αλλα δε μπορούσαμε παρα να το αναβάλλουμε μέχρι να είμαστε έτοιμοι να σας ανακοινώσουμε την επίσημη, πλέον, μετακόμιση!
Ευτυχισμένο 2019!
Έχουμε πολλά να σας πούμε, οπότε ας ξεκινήσουμε!





Αλλάζουμε domain! 


Αποφασίσαμε, μετά απο τις εξαιρετικές προτάσεις πολλών ατόμων οτι ο τίτλος nipiagogoistinagglia δε θα ήταν όσο προσβάσιμος θα θέλαμε απο όλα τα άτομα σε διαφορετικές χώρες και έτσι επιλέξαμε ένα πιο εύκολο και εύχρηστο domain.  
H διεύθυνση της νέας μας σελίδας θα είναι το www.teachintheUK.com
Το πρώτο hot άρθρο της νέας χρονιάς θα αφορά τη θεματική ενότητα Superheroes-  και μια σειρά απο ιδέες για διδασκαλία και εκπαιδευτικό υλικό για να τη διδάξετε στη Reception, Year 1 και Year 2!
Μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe στη νέα μας σελίδα ωστε να λαμβάνετε πρώτοι τα καινούρια μας άρθρα.



Πηγαίνουμε στο Youtube!



Το νέο κανάλι στο Youtube το οποίο θα βρείτε εδώ έχει σκοπό όχι μόνο να σας ενημερώνει αλλα και να σας παρέχει κατάρτιση, πληροφορίες και θέματα που αφορούν το επάγγελμά μας. Σκοπεύω να ανεβάσω πολλά mini tutorials στο μέλλον. Το πρώτο video θα έχει ενα hot θέμα- αυτό της απόλυσης και του capability.
Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή ωστε να ενημερώνεστε πρώτοι για νέα video. 





Μεταφραζόμαστε!



Εξετάζουμε τρόπους ωστε η σελίδα μας να μεταφραστεί και σε άλλες γλώσσες με αρχική τα Αγγλικά και τα Ισπανικά. Η Ελληνική γλώσσα δε θα πάψει να είναι η βασική γλώσσα της σελίδας καθότι αρχικά δημιουργήθηκε για να στηρίξει το Ελληνικό κοινό, ωστόσο οι διαφορετικές επιλογές γλώσσας θα διευκολύνουν και άλλα άτομα να διαβάσουν το περιεχόμενο.





Λάβαμε υπόψιν μας το δικό σας feedback!



Πολλοί αναγνώστες μας έχουν πει πως δυσκολεύονται να δουν τα επιπλέον άρθρα που δεν ανήκουν στις βασικές ενότητες- και είναι πολλά καθότι δημοσιεύονται απο το 2013! 
Απο δω και στο εξής στην καινούρια μας σελίδα υπάρχει ειδική στήλη για τα επιπλέον άρθρα χωρισμένη σε υποκατηγορίες και με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να αναζητήσετε παλιά άρθρα με βάση το τι ψάχνετε. Θα μπορείτε να βρείτε άρθρα με βάση το αν έχουν σχέση με τη διδασκαλία στην Αγγλική τάξη, τα εναλλακτικά παιδαγωγικά συστήματα όπως το Μοντεσόρι, την καθημερινή ζωή ή τις εναλλακτικές επιλογές καριέρας! 


Ελπίζουμε να σας αρέσει η νέα μας σελίδα και να απολαύσετε την περιήγησή σας. Είτε είστε νέοι μετανάστες και ψάχνετε απο που να ξεκινήσετε είτε φοιτητές, γονείς ή εργαζόμενοι και προσπαθείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να ανεβείτε στην καριέρα σας ελπίζουμε στην καινούρια μας σελίδα να βρείτε κάτι που να σας βοηθήσει. 

Τα λέμε στο www.teachintheUK.com !

No comments:

Post a Comment

Ευχαριστω!